Woonkamertegels

woonkamertegels
Vierkante Tegels Showroom - Badkamertegels - Vlaardingen - Bakker Tegels en Badkamers - Bad in Beeld

De vloer van uw woonkamer vernieuwen met stijlvolle vloertegels begint met inspiratie en ideeën opdoen. In onze winkel vindt u een groot aanbod vloertegels voor de woonkamer waar wij voorbeelden van laten zien in onze showroom.

Tegelshowroom

Kom gerust eens inspiratie opdoen en bekijk ons uitgebreide tegelcollectie in ons showroom. Plan alvast online een afspraak in met één van onze adviseurs en ontdek uw mogelijkheden.

Grote- en kleine woonkamertegels

Wie goed oplet, begrijpt dat het formaat van vooral woonkamer tegels groter is geworden. Woonkamers lijken ruimer en mooier, terwijl de grote woonkamer vloertegels tegenwoordig ook vrijwel naadloos op elkaar aan kunnen sluiten. Maten als 75 x 75, 80 x 80, 45 x 90 of 90 x 90 maar ook 120×120 cm zijn heel normaal. Wij verkopen uitsluitend de beste kwaliteit tegels en omdat wij direct via de fabrikant inkopen blijft ons assortiment altijd betaalbaar.

Grote tegels voor in de woonkamer

Er zijn verschillende typen woonkamer vloeren, waarvan een van de populairste tegels is. Tegels worden vaak gekozen omdat het stevig materiaal is dat tegen een stootje kan, maar wat ook makkelijk te reinigen is. Verder zorgen tegels in uw woonkamer ook voor een bepaalde look in het huis. Afhankelijk van het type vloertegel dat u kiest, bepaalt u de stijl van uw huis. Zo kunt u kiezen voor grote moderne tegels, strakke tegels, neutrale tegels of klassieke vloertegels. Elke stijl die u voor ogen hebt, ligt bij ons in de winkel. Het is van belang dat u een tegel kan kopen waarmee u zich 100 procent gelukkig voelt. De tegels gaan immers jaren mee dus zullen deze lang de vloer van uw huis zijn. Bent u overtuigd dat u een tegelvloer in de woonkamer wilt? Kies dan voor de kwaliteit van Bakker Vlaardingen. Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel advies, zo weet u precies wat er gedaan zal worden tijdens de oplevering van uw woonkamer vloer.

Nieuwe tegelvloer voor de woonkamer

Bij vrienden of familie heeft u vast eens een mooie tegelvloer in de woonkamer zien liggen. Maar zou die stijl ook bij u thuis passen? Iedereen heeft een andere smaak, zo kunt u van klassiek tegels houden, terwijl uw partner meer houdt van moderne tegels in de woonkamer. Dat moet u uiteraard goed bespreken zodat u beide gelukkig bent met de nieuwe tegelvloer. Kiest u voor een donkere vloer of een witte vloer? De woonkamer moet een plaats zijn waar u zich goed kan voelen. Laat uzelf daarom goed adviseren en kom langs in de showroom van Bakker Vlaardingen.

Vloertegels en wandtegels voor uw woonkamer

Als een houten vloer geen optie is, kies dan voor een stenen vloer in de woonkamer. Qua onderhoud heeft het zeker zijn voordelen en ook voor de duurzaamheid maakt u met een stenen vloer een goede keuze. Wanneer de woonkamer vloer klaar is, kunt u bijna direct beginnen met het inrichten van uw woonkamer naar wens.

Zoekt u naast vloertegels ook wandtegels voor de woonkamer? Bij Bakker Vlaardingen vindt u naast een ruim assortiment vloertegels ook een groot aanbod aan wandtegels voor de woonkamer. Zo kun u de woonkamer nog verder inrichten naar uw smaak. Onze wandtegels kunt u bekijken in onze zogenaamde tegelkasten, welke zijn verwerkt in panelen, zodat u een goede indruk kunt krijgen hoe het staat. Ook hier weer in groot formaat en in diverse merken verkrijgbaar. In onze ruimtelijke en lichte tegelshowroom van 500 m2 komen alle woonkamer tegels perfect tot hun recht en helpen wij u graag bij het bepalen van uw keuze.

Legservice en vloerverwarming

Als vloertegelspecialist voor de regio Rotterdam en Den Haag kunnen wij ook zeker iets betekenen bij het tegelzetten. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfect afgewerkte vloer.

Onze leg service beperkt zich niet uitsluitend tot het leggen van uw woonkamer vloertegels. Ook voor het laten installeren van uw vloerverwarming leveren wij vakwerk af.

Voordelen van onze woonkamer tegels:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame kwaliteit
  • Comfortabel in combinatie met vloerverwarming
  • Kras- en slijtvast

Kom langs in onze showroom

Voor grote woonkamer tegels zult u door ons uitgebreide assortiment altijd kunnen slagen. Met zowel het tegelzetten als het laten installeren van uw vloerverwarming bieden wij u een complete service en bent u verzekerd van topkwaliteit voor uw tegelvloer in de woonkamer. Ook voor onze aanbiedingen bent u in onze tegelshowroom in Vlaardingen meer dan welkom.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen