Wandtegels

wandtegels
wandtegels

Het komt steeds vaker voor bij huishoudens dat men op zoek is in naar wandtegels. Het is namelijk steeds moderner om deze op te nemen in jouw stijl in plaats van behang of verf. De wandtegels kunt u helemaal in de stijl van uw badkamer, keuken of toilet implementeren.

Tegelshowroom

Kom gerust eens inspiratie opdoen en bekijk ons uitgebreide tegelcollectie in ons showroom. Plan alvast online een afspraak in met één van onze adviseurs en ontdek uw mogelijkheden.

Ruim assortiment wandtegels

Ons assortiment kun je gerust enorm noemen. Honderden tegelpanelen, tientallen badkameropstellingen en onze outlet- borden zorgen er voor dat u altijd slaagt. Zo kunt u goede en mooie badkamer wandtegels vinden, wandtegels met een groot format uitzoeken of grote wandtegels in de badkamer laten plaatsen. Veel van onze tegels zijn uit voorraad leverbaar of hebben een hele korte levertijd. Bent u op zoek naar andere wandtegels dan die u overal al gezien heeft? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

“Het assortiment is bij Bakker zo breed, dat er altijd wel iets tussen zit dat voldoet aan uw wensen. Naast de standaard wandtegels zijn er ook nog grote wandtegels voor de badkamer, wandtegels met een groot formaat en normale badkamer wandtegels.”

In plaats van veel dezelfde wandtegels voor de badkamer of bijvoorbeeld alleen maar wandtegels met een grootte formaat te presenteren, hebben wij als doel gesteld zo veel mogelijk verschillende en niet voor de hand liggende combinaties te presenteren. Zo weet u zeker dat uw project een eigen gezicht krijgt en de wandtegels volledig aansluiten op uw wensen. Daarbij presenteren wij u trendsettende series zoals de Porcelanosa collectie en vele andere collecties van topfabrieken en leveranciers.

XXL tegels ook wel “slabs” genoemd

Ook de echte grote wandtegels, die ook wel slabs genoemd worden vindt u in onze showroom. Tegels van 120×278 in niet van ect mamer te onderscheiden uitstraling, maar ook steenlook en betonlook. Het voordeel van deze grote tegels met formaten van wel 120×278 is dat de uitstraling nog mooier tot zijn recht komt en dat er een minimale hoeveelheid voegen aanwezig is. Dat is natuurlijk weer heel prettig bij het schoonmaken.

Kunnen de tegels niet naar binnen? dan is er vrijwel altijd een kleiner formaat van dezelfde uitvoering leverbaar in 120x120cm wat wel naar binnen kan!

Advies inwinnen over wandtegels

Onze medewerkers zijn altijd zeer nauw betrokken bij het advies voor de aankoop van uw wandtegels. Of het nou gaat om de standaard wandtegels, grote witte wandtegels, wandtegels met een groot formaat of badkamer wandtegels we staan altijd voor u paraat. Zo zijn we onder andere geïnteresseerd in uw ideeën met betrekking tot onderhoud en ruimtelijk effect, maar ook in uw huidige inrichting. Als wij inzicht krijgen in uw huidige inrichting, kunnen we bespreken of u dezelfde stijl wilt hanteren of niet. Als u compleet andere stijl aan wilt gaan houden, ondersteunen wij u van begin tot eind. Ook als u wandtegels wilt integreren in uw huidige inrichting weten wij u van deskundig advies te voorzien. Maak een afspraak of kom een keer langs in onze showroom.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen