Vloertegels

Vlam Tegels Showroom - Badkamertegels - Vlaardingen - Bakker Tegels en Badkamers - Bad in Beeld
Vierkante Tegels Showroom - Badkamertegels - Vlaardingen - Bakker Tegels en Badkamers - Bad in Beeld

Vloertegels in werkelijk alle soorten en maten. Direct voor u ingekocht bij de beste fabrieken in Zuid-Europa. Exclusief, betaalbaar én perfect gelegd!

Tegelshowroom

Kom gerust eens inspiratie opdoen en bekijk ons uitgebreide tegelcollectie in ons showroom. Plan alvast online een afspraak in met één van onze adviseurs en ontdek uw mogelijkheden.

Vloertegels

In onze tegelshowroom presenteren wij honderden tegelvloeren. De mooiste en meest bijzondere vloertegels hebben wij in de showroom op vloervlakken op de vloer gepresenteerd. Zo treft u vloertegels in landelijke, strakke en moderne sfeer maar ook cementtegels, dubbelhard gebakken en vloertegels met houtstructuur (ook wel keramisch parket genoemd). Zo krijgt u het beste beeld van de charme van de gepresenteerde vloertegel. Ook kunt u goed de onderlinge verschillen tussen de verschillende stijlen vloertegels waarnemen. Op deze manier is een keuze maken voor de juiste tegelvloer wel heel gemakkelijk.

Vakkundig advies bij vloertegels

Daarbij kunt u natuurlijk altijd rekenen op het vakkundig advies van onze medewerkers bij het maken van de keuze voor uw vloertegels. Hierbij kijken wij naar uw wensen over gebruik en onderhoud, maar ook het doel waar de vloertegels toegepast kunnen worden. Uiteraard hebben wij niet alleen vloertegels voor de woonkamer maar ook voor de badkamer, garage, bijkeuken en openbare ruimtes. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook veel tegels aan de horeca, winkelpanden en kantoren. Uiteraard leveren wij alleen de hoogste kwaliteit vloertegels.

Zoals gezegd vindt u alles bij ons op het gebied van vloertegels. Zo hebben wij ook echt grote formaten vloertegels zoals o.a. 75×75, 80×80, 45×90, 90×90 en 120×120 cm vloertegels. Doordat wij wij veel van onze vloertegels direct inkopen vanaf de fabriek kunt u putten uit een exclusief maar vooral ook betaalbaar assortiment vloertegels. Wanneer u op zoek bent naar een groter formaat verwijzen we u graag door naar de grote vloertegels.

Vloerverwarming en legservice

Een mooie tegelvloer is pas succesvol wanneer deze vakkundig gelegd is. uiteraard kunnen wij voorzien in de uitvoering van het leggen van uw tegelvloer. U kunt rekenen op vakbekwame mensen die uw vloertegels tot zijn recht laten komen. Ook voor het aanbrengen van vloerverwarming onder uw vloertegels bent u op het juiste adres bij ons. Vloerverwarming in combinatie met vloertegels zijn namelijk de perfecte combinatie voor warmtegeleiding en rendement van uw vloerverwarming. Zo voelt geen vloertegel meer koud aan en kunt u genieten van een vloer met gelijkmatig verwarmde vloertegels.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen