Mozaiektegels

Vlam Tegels Showroom - Badkamertegels - Vlaardingen - Bakker Tegels en Badkamers - Bad in Beeld
Vierkante Tegels Showroom - Badkamertegels - Vlaardingen - Bakker Tegels en Badkamers - Bad in Beeld

De muur van uw woonkamer, badkamer of toilet vernieuwen met stijlvolle muur tegels begint met inspiratie en ideeën opdoen. In onze winkel vindt u een groot aanbod tegels  waar wij voorbeelden van laten zien in onze showroom.

Tegelshowroom

Kom gerust eens inspiratie opdoen en bekijk ons uitgebreide tegelcollectie in ons showroom. Plan alvast online een afspraak in met één van onze adviseurs en ontdek uw mogelijkheden.

Mozaïektegels

Als je echt een luxe afwerking wilt creëren dan kan je dat perfect met mozaïektegels doen.  Mozaïektegels zijn er in vrijwel alle materialen. Uiteraard in keramiek maar ook gemaakt van glas, natuursteen of metaal. Wil je iets bijzonders? kijk dan eens naar de mozaïektegels van Lántic Colonial van Porcelanosa, of het waanzinnig mooie glasmozaïek wat we in onze collectie hebben.

Wist je dat er van de meeste tegels die we in het assortiment hebben ook mozaïeken en decortegels leverbaar zijn gemaakt van exact hetzelfde materiaal? Zo kan je een heel mooi Ton sur Ton effect creeeren.

Mozaïektegels al eeuwen oud

Mozaïektegels zijn misschien wel de oudste vorm van wand en vloerafwerking met keramiek of natuursteen. Als je afreist naar Zuid Europa vindt je tal van oude gebouwen waar de meest prachtige mozaïeken op de wand en vloer liggen. Deze zijn vaak met de hand gemaakt en daar zitten duizenden uren werken in. Eerst om de steentjes op maat te maken, daarna om te verwerken.

Tegenwoordig zitten deze mozaïeken op matjes en dat is wel zo makkelijk. Deze speciale tegels vragen nog steeds extra aandacht met verwerken en het kost uiteraard meer tijd dan gewone wandtegels te verwerken, maar doordat deze tegels vrijwel altijd op een netje zitten is het al een stuk makkelijker dan in de oudheid. Informeer altijd naar het verwerkingsadvies voor je gaat verwerken! Glas, natuursteen en metaal worden op een andere manier dan keramische tegels verwerkt.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen