Keukentegels

Geen keuken is hetzelfde en dus ook de keuze voor de keukentegels niet. In onze showroom treft u een ruime keuze tegels die geschikt zijn voor in de keuken. Of het nu om keuken wandtegels of keuken vloertegels gaat, voor keukentegels bent u bij ons op het juiste adres!

Tegelshowroom

Kom gerust eens inspiratie opdoen en bekijk ons uitgebreide tegelcollectie in ons showroom. Plan alvast online een afspraak in met één van onze adviseurs en ontdek uw mogelijkheden.

Wandtegels keuken

Wandtegels voor uw keuken uitkiezen is niet altijd gemakkelijk. Zo moeten alle facetten qua kleur, structuur en stijl van de keuken bij elkaar komen. Omdat de tegelkeuze voor de keuken meestal pas na het kiezen van de keuken wordt gemaakt, zijn vaak de fronten en het blad van de keuken bepalend voor het maken van de juiste tegelkeuze.

Advies in keukentegels nodig?

Wanneer u met één van onze medewerkers spreekt, zullen zij u altijd adviseren een frontje en stukje blad van de keuken mee te nemen voor het maken van de keuze. Zo kunt u perfect zien welke tegels het beste bij uw keuken passen. Uiteraard is het belangrijk om ook goed na te denken over onderhoud en gebruiksgemak van de keuken wandtegels. In veel gevallen houdt men dan ook rekening, bij het maken van de keuze van de keukentegels, met structuur en kleur van de tegel voor het onderhoud. Bekijk al onze grote wandtegels.

Vloertegels keuken

Als het gaat om vloertegels voor de keuken is het belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit. Zo is een vloertegel die specifiek bedoelt is voor de badkamer, niet geschikt als keukentegel. De keukenvloer is de meest zwaarbelaste vloer die er is vanwege het schuiven van de voeten op de tegelvloer voor het aanrecht. Kies dus voor kwaliteit! En bezoek onze showroom voor verschillende soorten keuken vloertegels.

Soorten keukentegels

Het kiezen van de geschikte keukentegel is afhankelijk van meerdere factoren, de tegels van uw keuken maken uw keuken namelijk af en benadrukken de stijl. Keukentegels zijn er in verschillende soorten, zoals:

  • Keramische keukentegels
  • Mozaïek keukentegels
  • Natuursteen keukentegels
  • Marokkaanse keukentegels

Keukentegels plaatsen

Plaatst uw keukenleverancier de tegels in uw keuken niet voor u en heeft u geen zin om de keukentegels zelf te plaatsen? Laat u dan adviseren door onze medewerkers en laat uw keukentegels plaatsen door de tegelzetters die met ons als partner samenwerken. Zo komen uw keukentegels gegarandeerd tot zijn recht en wordt de keuken uw droomkeuken met onze keukentegels.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen