Decortegels

2 decortegels

Voor een sfeervol design interieur met decortegels kunt u bij ons als tegelspecialist in Vlaardingen genoeg inspiratie op komen doen in onze fraai verbouwde tegelshowroom.

Tegelshowroom

Kom gerust eens inspiratie opdoen en bekijk ons uitgebreide tegelcollectie in ons showroom. Plan alvast online een afspraak in met één van onze adviseurs en ontdek uw mogelijkheden.

Decortegels geven een uniek karakter

Wanneer je gebruik maakt van kleur en accenten dan creëer je sfeer, door de vele combinatiemogelijkheden creëer je daarmee ook een uniek karakter. Vrijwel geen combinatie die wij uitleveren is het zelfde. Er zijn natuurlijk decortegels met een print leverbaar maar je kan ook tegels met een ander formaat en bijzondere kleur of structuur toepassen als decortegel.

Decortegels met bijzondere tekening

Heeft u al eens gehoord van tegels met flamingo's of gele papagaaien? Tegels met een fresco motief linnen look? We hebben het allemaal in huis. Deze uitgesproken decors geven zeker weten een bijzondere touch, en ze zijn natuurlijk niet alleen voor de badkamer, maar ook voor het toilet keuken of entree geschikt. Zoekt u een praktische en bijzondere afwerking? kom dan een kijken naar onze decortegels.

Portugese tegels

Een decortegel bij uitstek zijn natuurlijk van oudsher de Portugese cementtegels. Gelukkig hebben we hier mooie alternatieve tegels voor in het assortiment die geschikt zijn voor wand en vloer zonder de nadelige eigenschappen van de cementtegels! Deze mooie tegels met de Portugese look vlekken en krassen namelijk niet en hebben de normale dikte i.p.v. de extreme dikte van de traditionele tegels. Dat maakt ze makkelijk te verwerken en praktisch in gebruik.

Handvormtegels en patronen

Een tegel hoeft niet vierkant of rechthoekig te zijn. Er zijn tal van vormen verkrijgbaar, denk dan bijvoorbeeld aan hexagon tegels, hongaarse punt tegels, driehoek tegels, en ga zo maar door! Maar je kan ook een decoreffect maken met een mooie handvormtegel in visgraat of een ander patroon verwerkt. Zo maak je met het lijnenspel van de voegen en een leuke kleur ook een accent in de badkamer.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen