Tegel Showroom Vlaardingen

We ontvangen u graag op onze tegelshowroom in Vlaardingen om u alle mogelijkheden omtrent uw nieuwe tegels in alle rust te laten zien.

"Voor ons staat één ding voorop: u tot in elk detail voorzien van optimaal comfort"

Bakker tegels & badkamers
Gerard Burgerlaan 32
3131 KZ Vlaardingen (route)
010 – 434 20 58

Maak een afspraak in onze Tegel Showroom

In onze tegel showroom in Vlaardingen treft u meer dan 6 verschillende soorten tegels. Denk hierbij aan een uitgebreid aanbod: vloertegels, wandtegels, decortegels, mozaïektegels en ga zo maar door. Uiteraard hebben wij bij het inrichten van onze tegelshowroom rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen. In onze badkamer showroom treft u voor ieder wat wils. Kom langs en laat u inspireren!

  • Vertrouw op 60 jaar vakmanschap
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar en onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Showroom vol met tegels

Wanneer u een bezoek brengt aan onze tegel showroom raakt u zeker geïnspireerd. De verschillende soorten tegels spreken een ieder aan. Onze tegel showroom ademt niet een specifieke sfeer of stijl maar verschillende sferen en stijlen. De tegels in onze showroom dienen als inspiratie. Een basis of uitgangspunt voor een ontwerp en materiaalkeuze. Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom. Van hen kunt u deskundig advies verwachten bij het uitzoeken van uw tegels.

Verschillende soorten tegels

In onze tegelshowroom vind u verschillende soorten tegels. Vloertegels: In onze tegelshowroom presenteren wij honderden tegelvloeren. De mooiste en meest bijzondere vloertegels hebben wij in de showroom op vloervlakken op de vloer gepresenteerd. Wandtegels: Het komt steeds vaker voor bij huishoudens dat men op zoek is in naar wandtegels. Het is namelijk steeds moderner om deze op te nemen in jouw stijl in plaats van behang of verf. De wandtegels kunt u helemaal in de stijl van uw badkamer, keuken of toilet implementeren. Mozaïektegels: Als je echt een luxe afwerking wilt creëren dan kan je dat perfect met mozaïektegels doen.  Mozaïektegels zijn er in vrijwel alle materialen. Uiteraard in keramiek maar ook gemaakt van glas, natuursteen of metaal. Naast deze categorieën vind u bij Bakker Vlaardingen ook een uitgebreide collectie: decortegels, woonkamertegels & keukentegels. Komt het allemaal bekijken in onze tegel showroom.

Regelmatige wisseling in Complete Badkamers

Om onze tegel showroom up to date te houden, vervangen wij regelmatig de tegels. In onze tegel showroom treft u dan ook zeker de laatste ontwikkelingen op sanitair gebied aan. Omdat onze medewerk(st)ers ook een stem hebben in de keuze van de tegels, wat gekozen wordt voor onze  tegel showroom, bent u ervan verzekerd dat u met een enthousiaste en volledig geïnformeerde medewerk(st)er in contact komt.

Tot ziens in onze tegel showroom!