Plan uw showroom bezoek

We ontvangen u graag op onze locatie om u alle mogelijkheden omtrent uw nieuwe badkamer in alle rust te laten zien.

“Voor ons staat één ding voorop: u tot in elk detail voorzien van optimaal comfort”

Bakker tegels & badkamers
Gerard Burgerlaan 32
3131 KZ Vlaardingen

Showroom vol met Badkameropstellingen

Wanneer u een bezoek brengt aan onze badkamer showroom raakt u zeker geïnspireerd. De verschillende badkamer opstellingen spreken een ieder aan. Onze badkamer showroom ademt niet een specifieke sfeer of stijl maar verschillende sferen en stijlen. De badkamer opstellingen in onze showroom dienen als inspiratie. Een basis of uitgangspunt voor een ontwerp en materiaalkeuze. Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom. Van hen kunt u deskundig advies verwachten bij het uitzoeken van uw sanitair of badkamer.

Bezoek onze Showroom

Met behulp van ons 3D ontwerpprogramma krijgt u een geweldige indruk van uw nieuwe badkamer. In onze showroom treft u ook badkamers met whirlpoolbaden en stoomcabines. Juist van deze producten krijgt u het beste beeld als u ze in het echt kunt zien. In onze badkamer showroom treft u verschillende merken sanitair. Ons bedrijf heeft deze merken geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid, design en de relatie van de leverancier. We presenteren deze merken dan ook vaak in de volledige breedte van het assortiment in onze badkamer showroom. Op deze manier weet u zeker dat u alle producten voor uw nieuwe badkamer zorgvuldig kunt uitzoeken in onze showroom.

Regelmatige wisseling in Complete Badkamers

Om onze badkamer showroom up to date te houden, verbouwen wij regelmatig een badkamer. In onze badkamer showroom treft u dan ook zeker de laatste ontwikkelingen op sanitair gebied aan. Omdat onze medewerk(st)ers ook een stem hebben in de keuze van het sanitair, wat gekozen wordt voor onze badkamer showroom, bent u ervan verzekerd dat u met een enthousiaste en volledig geïnformeerde medewerk(st)er in contact komt. Tot zien in onze badkamer showroom!

Maak een afspraak in onze Showroom

In onze badkamer showroom treft u meer dan 40 verschillende badkamer opstellingen. Uiteraard hebben wij bij het inrichten van onze badkamershowroom rekening gehouden met realistische badkamer afmetingen. In onze badkamer showroom treft u voor ieder wat wils. Kom langs en laat u inspireren!

  • Vertrouw op 60 jaar vakmanschap
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar en onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Ik ben geïnteresseerd in:

Bent u doorverwezen door uw tegelzetter / installateur?

Type project

Gaat het om levering materialen of ook installatie?

Hoe heeft u ons gevonden?