Onderhoud douchebakken

Onderhoud en gebruik van douchebakken, baden en whirlpoolsystemen.

Het gehele bad met al zijn componenten moet goed onderhouden worden.

Volgt u a.u.b. de  navolgende aanwijzingen zorgvuldig op om  te voorkomen dat de glans van het acryl of metaal afgaat:

  • Gebruik om het bad schoon te maken slechts  zachte doek en een PH neutrale, niet schurende, schoonmaakmiddelen gebruiken. Geen synthetische doeken, schuursponsjes, sponsjes met metaaldraden, scherpe methyl houdende reinigingsmiddelen, schuurmiddelen, alcohol, aceton of andere oplossingsmiddelen gebruiken, daar deze de oppervlakte aantasten.
  • Geen badschuim, badolie, badzout of andere middelen gebruiken die niet specifiek geschikt zijn voor gebruik in een whirlpool (deze lossen zich niet volledig op en zijn daarom potentieel schurend).
  • Om eventuele kalkaanslag te verwijderen kunt u, in water verdunde, lauwwarme azijn gebruiken.
  • Wij raden u aan periodiek het complete whirlpoolsysteem te reinigen met behulp van de reinigingscyclus (bij systemen die hiervan voorzien zijn). Volgt u a.u.b. de instructies op die aangegeven zijn voor elk systeem.
  • Kleine beschadigingen kunnen met behulp van een acryl reparatie set gerepareerd worden. Lichte krasjes kunnen gemakkelijk verwijderd worden door ze licht te polijsten  met Commandant 4.

Commondant         

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen