Baden

Bent u op zoek naar een bad? Wij kunnen uw badkamer ontwerpen met het ideale bad naar uw wensen. Gaat u voor een duo bad, ruimtebesparend bad of extra lang bad?

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over welk bad het beste past in uw situatie. In onze showroom kunnen we u diverse baden tonen en kunt u proef liggen in één van onze baden.

Met een bad in uw nieuwe badkamer, kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen huis. Even lekker bijkomen na een drukke dag in een warm bad.

We verkopen baden van ons eigen Bad in Beeld merk maar ook van merken zoals Sealskin, Villeroy en Boch, Sphinx en Bruynzeel. Alle baden kunnen worden voorzien van diverse soorten (luxe) whirlpoolsystemen en verlichting.

Even wegzakken in een dampend bad vol schuim is pure verwennerij. Helemaal als het buiten koud en nat is!

Een warm bad kunt u het beste ’s avonds nemen, ter voorbereiding op een goede nachtrust. Zo val jij rozig van de warmte en heel ontspannen in slaap. Wist u trouwens dat de ideale temperatuur van het badwater 36 tot 38 graden is?

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen