Japandi-Bad-in-Beeld-Complete-Badkamer-Natuurlijk-Japanse-Scandinavie-Trend-Stijl

Japandi

Luxe Badkamer Trend met oog voor natuurlijk materialen

Wil je ontspannen in een serene omgeving met natuurlijke materialen? Dan kies je voor een Japandi badkamer. Hierin worden natuurlijke materialen met warme zandtinten gecombineerd. Met een opgeruimde ruimte, neutrale tinten en strakke lijnen als resultaat.

Kom langs in onze badkamer showroom en ervaar deze Japandi Badkamer met een luxe uitstraling tot in detail.

Japandi-Bad-in-Beeld-Badkamer-Meubel-Spiegel-Natuurlijk-Japanse-Scandinavie-Trend-Stijl
Japandi-Bad-in-Beeld-Open-Douche-Glas-Goud-Douchekraan-Natuurlijk-Japanse-Scandinavie-Trend-Stijl

Badkameraccenten voor een serene uitstraling van rust en eenvoud

Eén van de kenmerken van Japandi is het gebruik van hout; panelen van smalle houten latten in een strak ritme. In de badkamer kiezen we voor een keramische uitvoering met de uitstraling van echt hout. Strak en minimalistisch, maar toch voegen ze een flinke dosis warmte aan jouw badkamer toe.

Een donkere walnoottint past erg goed in deze moderne trend. Het is een mooie manier om een accent te leggen op één van de badkamermuren.

Subtiel werken met kleuren in de badkamer

Voor een extra luxe tint kun je kiezen voor een toefje goud of metal black in de badkamer. Een gouden, messing of zwarte badkamerkraan kunnen precies dat kleine beetje extra zijn, waardoor je optimaal geniet in de badkamer. Of het glimmend of mat is, dat maakt niet uit. Kies daarbij accessoires in dezelfde kleur om eenheid -en dus rust- aan de inrichting toe te voegen. Het is de finishing touch elke ruimte en het geeft het gevoel dat je een luxe hotelbadkamer binnenstapt.

Luxueus subtiele badkamer

Eenvoudige luxe. Het lijkt elkaar tegen te spreken, maar het kan zeker. Kies voor een luxeproduct, waarbij de vormgeving eenvoudig gehouden is. Neem bijvoorbeeld een praktische inbouwnis, maar kies dan voor een uitvoering met lichtgekleurde tegels. Of een luxe douche-wc met simpele lijnen in een basiskleur. En natuurlijk kan een fraaie douchewand niet ontbreken. Deze maakt de ruimte optisch groter en zorgt voor een afscheiding tussen het natte en droge deel van de badkamer.

Kom gerust eens langs

Heb je na het lezen van Japandi Badkamer trend voldoende inspiratie voor jouw nieuwe badkamer opgedaan? Neem dan snel contact op met Bakker Vlaardingen. Wij zijn de Bad in Beeld badkamerspeciaalzaak voor Vlaardingen en omstreken. Maak online alvast jouw afspraak. Samen met onze badkameradviseur loop je door de showroom om jouw droombadkamer te realiseren.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan een adviesgesprek Serviceverzoek indienen